Eindejaarstips 2018

We hebben weer alle bespaartips voor u op ’n rij gezet. Denk bijvoorbeeld aan het benutten van de werkkostenregeling en krijg 1,2% belastingvrij! Heeft u wisselende inkomsten qua hoogte of heeft u eenmalig een hoge uitkering gehad. Denk dan eens aan middeling! Zorg voor een verlaging van uw vermogen voor 1 januari 2019 door storting in de BV. Deze kunt u zelf ook nog oprichten als u deze niet heeft; zo bespaart u in box 3.

Bekijk alle fiscale handvatten en mogelijkheden om nog in 2018 – fiscale – voordelen te bereiken. U kunt deze publicatie uitprinten, maar nog eenvoudiger is het gebruik van de digitale versie. Via de inhoudsopgave kunt u rechtstreeks doorklikken naar het onderwerp waar uw interesse naar uitgaat.

Naar de eindejaarstips

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie